Hoppa till innehåll

Om oss

Bakgrund
Urban Hair´s grundare Sara Åsard har jobbat med hår så länge hon kan minnas. Idag är hon inte bara en frisör specialiserad på afro hår men även en certifierad Redken Colour artist, och som hon själv utrycker det – bra på svåra hår.
Sarahs passion för hår har bara vuxit genom åren men som till en början inte var lika stor då hon var ung och hjälpte till i hennes mammas afro salong. På den tiden flätade man ofta sitt hår om man hade vad de kallade för ohanterligt afrohår. Sarah hade ingen förståelse för detta och det var inte för ens hon flyttade till Usa som hon lärde sig att man kunde ha riktiga frisyrer precis som alla andra även om man hade afro/lockigt hår. Hon bestämde sig för att flytta hem med detta kunnande och vidareutveckla den. Idag driver Sarah salongen Urban Hair och är en utav Sveriges bästa afro frisörer.

Vår community
Urban hair fick namnet från det engelska ordet ”Urban”, vilket betyder stad. Det är precis vad vi är, en egen stad och det självklara valet för alla hår, speciellt för dig med afro/lockigt hår. Vår comunity består utav kunniga frisörer, certifierade färgtekniker, hårförlängings specialister och självklart experter inom afrohår.

Vår vision
Att alla oavsett ursprung ska känna sig vackra och bekväma med sitt hår. Vi vill erbjuda alla kvinnor med afro/lockigt hår möjlighet att skapa glamorösa och trendiga frisyrer, precis som dom vi ser på tv och i tidningar.

UH ♥ Kvalité

Det är enormt viktigt för oss vilka produkter vi använder, vi har höga krav och förväntningar på dom produkterna som vi väl valt att jobba med.
Redken och Pureology är våra huvud produkter på salongen. Vi tvättar, stylar och färgar håret med dessa. Vi använder oss utav det finaste brasilianska håret i våra hårförlängningar och de snällaste permanenterna vid permanenter. Våra metoder är extremt skonsamma och snälla mot håret då vi inte bara vill att kunden ska se bra ut men även skapa ett friskare hår.

UH ♥ Utbildning

Urban Hair tror inte på färdiga frisörer vi fortsätter att samla kunskap, inspiration förståelse för hår regelbundet. Du kommer att få se nya frisyrer och trender som vi rest runt om i världen för att få. Årligen besöker vi mässor och visningar utomlands för att kunna leverera det bästa till våra kunder.

Vi har in- house utbildningar varje månad där vi tillsammans vidareutbildar oss och får samma grunder och principer. Eftersom alla deltar bidrar det till att våra kunder kan med ett tryggt medvetande besöka alla våra frisörer och få samma goda resultat.

%d bloggare gillar detta: