Hoppa till innehåll

Behandlingar

Klipp

I klippningarna ingår alltid tvätt och vi har specialister som jobbar med alla hårtyper. Vi klipper rakt, vågigt, lockigt eller krulligt hår på olika sätt beroende på formen och texturen. Detta innebär att vi inte alltid klipper i blött utan kanske fönar ut håret innan din klippning.

Färg
På salongen jobbar vi endast med Redkens färger, vid blekning eller avfärgning är det viktigt att du informerar din stylist om det gjorts tidigare när hon frågar. Uttnyttja även salongens färgtekniker vid frågor eller om du bara vill ha en konsultation.
Kebelo system Anti-frizz behandling
Kebelo är en utav de få anti frizz-behandligarna som är 100% ofarlig för dig, din frisör och är snäll mot naturen. Den är baserad på aminosyror och botaniska proteiner. Behandligen är snäll mot ditt hår och eliminerar frizz., drar ut på lockar vare sig de är stora eller små samt gör vågigt hår rakt. Ditt hår blir mer lättskött, glansligt och betydligt mycket friskare. Kebelo fungerar bra på både afrohår och skandinaviskt hår.

Rakpermanent
Den här behandligen slätar ut håret så mycket det går, tar bort frizzigheten och gör ditt hår mer lätthanterligt.

Texturizer
Den här behandling är en mild permanent som slätar ut ditt hår en aning, tar bort frizzigheten och gör ditt hår mer lätthanterligt. Behandlingen tynger ner håret så att lockarna får mer fall istället för att resa så fort håret blir torrt. Denna behandling är även idealisk för de som har lite grövre hårstrån. En Texturizer mjukar upp håret, på så sätt blir de enklare för dig att kamma igenom håret. Dessutom så kommer du märka att frisyren håller bättre ifall du väljer att platta håret eller liknande.

Hårförlängning/ Weave/ Rader
När vi utför hårförlängningar använder vi något som kallas för weaving metoden. Det innebär att vi inte använder oss utav något lim, keratin eller tape utan att vi syr på en tunn flätad trens. Denna metod är en skonsammaste och naturligaste metoden på marknaden idag.

%d bloggare gillar detta: