Hoppa till innehåll

Ditt Besök

Vi ser till att du får egen tid under hela din behandling med våra frisörer. Urban Hair tror inte på att dubbelboka eller jobba flera kunder samtidigt.

Vi undervisar dig, du ska inte bara vara snygg när du lämnar salongen utan ha med dig all kunskap du behöver för att underhålla dina frisyr tills ditt nästa besök.

Vi dokumenterar allt vi gör med ditt hår så att du känner dig trygg och kan lita på att det alltid blir rätt oavsett vilken frisör du väljer att ha.

Ditt besök ska alltid vara avslappnande och bekvämt, därför erbjuder vi er trevliga tidningar att läsa och alltid gott fika!

Det är inte alla som vill koppla av och därför har vi även trådlöst internet för er som vill koppla upp er och hålla er uppdaterade. Fråga din frisör för koden så hjälper hon dig!

Alla våra kunder som rekommenderar vänner och familj får 10% avdrag på nästa behandling. Se bara till att din vän säger namnet på dig och din frisör när hon bokar så sköter vi resten!

Vi älskar Utbildning och förstår att det kan vara dyrt att gå till frisören om man är student. Urban hair ger alla sina kunder 15% avdrag på produkter om man visar upp sitt CSN kort eller annan giltig student verifikat! Tyvärr så får vi inte ge er avdrag om ni glömt er student bevis hemma.

%d bloggare gillar detta: