Hoppa till innehåll

Color of day ❤❤

 Den här kunden hade svart färgat hår när hon kom in. Målet är att så småningom få en kall blond nyans på hennes slingor. Nästa omgång når vi önskad resultat. Idag var andra omgången och vi har redan lyft håret 8 steg. Det här är en färgning på lockigt/ afrohår och för att se till så att vi håller håret friskt under hela processen så jobbar vi självklart med #olaplex. Kunden gör hennes del genom att köra protein inpackningar & #olaplex3 hemma. Dessutom så följer hon våra råd när det gäller hårvård vilket gör jobbet mycket enklare #färg #balayage #Slingor #highlights #afrohår #frisörsthlm #hairbyurbanhair

Inga kommentarer än så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: